Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2021 12:00

Sokak ortasında kanlı infaz: Konuşma bahanesiyle çağırıp kurşuna dizdi

İzmir'de arasında husumet bulunduğu iddia edilen Savaş Akova'yı konuşmak için çağıran M.K., genç adamı sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Akova, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Sokak ortasında kanlı infaz: Konuşma bahanesiyle çağırıp kurşuna dizdi
izmir,,konak,,husumet,,silahlı saldırı,,infaz,

İzmir'in Konak ilçesinde, daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen M.K. tarafından sokak ortasında vurulan 28 yaşındaki Savaş Akova hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheliyi arama çalışmaları polis ekiplerince devam ediyor. 

Saat 08.00 sıralarında, 26 Ağustos Mahallesi 2698 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, oto ve halı yıkama işiyle uğraşan Savaş Akova, aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen M.K. tarafından konuşmak için çağrıldı. 35 RH 506 plakalı otomobiliyle M.K. ile buluşmaya giden Akova, aracından inip sokak üzerinde M.K. ile konuşmaya başladı.

Bu sırada M.K., yanında getirdiği tabanca ile Akova'ya ardı ardına ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Savaş Akova kanlar içerisinde yere yığılırken silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, ağır yaralı olduğu belirlenen Akova, sağlık ekipleri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Savaş Akova, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akova'nın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayın ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri, olayın yaşandığı sokak ve otomobilde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri başlatılan soruşturma kapsamında olayı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip, görgü tanıklarının ifadelerini alan ekiplerin şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...