Tgrt Haber
07 Kasım 2021 23:41

Konya'da silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'da akşam saatlerinde iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyüp çatışmaya dönüşen kavga sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Konya'da silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı
konya,,çatışma,,ölüm,

Konya'da 2 grup arasındaki kavgada kan döküldü. Silahların konuştuğu kavgada 2 kişi can verdi, 3 kişi yaralandı.

Selçuklu ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi'nde iki grup henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce silahlar konuştu. Çıkan çatışmada İsmet Toker, Bayram Toker, Mustafa Balcı ve Burat Bardakçı ile ismi öğrenilemeyen bir kişi silahla yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILAN 2 KİŞİ KURTARILAMADI

 

Ortalık kan gölüne dönerken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti. Yaralılardan Bayram Toker kaldırıldığı özel hastanede, İsmet Toker ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

Polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...