Tgrt Haber
24 Mart 2022 11:19 - Güncelleme : 24 Mart 2022 11:38

Sedyedeki yaralının kafasına sıkıp doktora ‘O artık öldü, sadece babamla ilgilen’ dedi

Konya’daki Kadınhanı’nda bulunan bir eğlence merkezinde çıkan silahlı kavgada kan donduran detaylar ortaya çıktı. 6 kişinin yaralandığı olayın ardından yaralıların getirildiği hastanede, doktor sedyedeki hastayla ilgilenirken başka bir hasta yakınının doktora, ‘Sadece babamla ilgilen’ dediği öğrenildi.

Kavgada ağır yaralanan 3 kişi kurtarılamadı.
Kavgada ağır yaralanan 3 kişi kurtarılamadı.

Kadınhanı İstiklal Mahallesi Konya Caddesi üzerinde bir eğlence merkezinde, saat 04.30 sıralarında, iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kavganın büyümesiyle dışarı çıkan taraflar birbirlerine silah çekti. Olayda 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. Ağır yaralılar Şakir Öcal, Keramettin Turhan ve Musa Akdoğan ile hafif yaralı 3 kişi Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Nurettin Turhan, babası Keramettin Turhan'ın kaldırıldığı hastaneye giderek dehşet saçtı. Şakir Öcal'ın, kavgada vurduğu Keramettin Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan tarafından burada öldürüldüğü ortaya çıktı.

AĞIR YARALI 3 KİŞİ KURTARILAMADI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken yaralılar, yakınları tarafından çevredeki Kadınhanı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Şakir Öcal, Keramettin Turhan ve Musa Akdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Fazlı Şafak, Şakir Çetin ve K.Y. ise bacak ve kol bölgelerinden vurularak hafif şekilde yaralandı. Yaralı 3 kişi ile birlikte olaya karıştığı belirtilen Nurettin Turhan gözaltına alındı. Yürütülen soruşturma kapsamında olayda kullanılan 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekte ele geçirildi.

KAFASINA İKİ EL ATEŞ ETTİ

Sabah’ın haberine göre, saldırıda hayatını kaybeden Keramettin Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan, Kadınhanı Devlet Hastanesine giderek yaralı Şakir Öcal'ı doktorlar müdahale ederken sedye üzerinde kafasına iki el ateş ederek öldürdüğü ortaya çıktı.

‘SADECE BABAMLA İLGİLENECEKSİN’

Nurettin Turhan daha sonra görevli erkek doktorun kafasına silah dayayarak, 'O artık öldü, sadece babamla ilgileneceksin' diyerek tehdit etti. Görevli doktor bu esnada saldırganın elini tuttu ve silah tekrar ateş aldı.

‘BABAMLA İLGİLEN SENİ DE ÖLDÜRÜRÜM’

Şans eseri yaralanan olmazken görevli doktor saldırganın elinden kurtulmayı başardı. Nurettin Turhan doktorun girdiği odanın kapısını kırarak, 'Babamla ilgilen seni de öldürürüm' dedi. Görevli doktor kafasına silah dayanmasına rağmen Keramettin Turhan'ı hayata döndürmeyi başardı.

Keramettin Turhan ambulansla sevk edildiği Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Nurettin Turhan'ın ise bu sırada gelen polis ekiplerince acil önünde gözaltına alındığı belirtildi. Polis ekipleri hastanede ve ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...