Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 22:38

Konya’daki kazada bir aile yok oldu

Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada karı, koca, kayınbirader ve damat hayatını kaybetti

Konya’daki kazada bir aile yok oldu
Konya,Kaza,

Konya’da feci kazada iki otomobil çarpıştı. Konya-Antalya karayolunun 50. kilometresinde meydana gelen kazada Musa Keser idaresindeki otomobil, kavşaktan dönmek istediği sırada Mustafa Ö. (32) idaresindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil refüje çıkarak savruldu ve ortalık adeta savaş alanına döndü. Otomobilde bulunan sürücü ve yolcular da refüje savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. 

TELEFONA KİMSE BAKAMADI

Kazada, 58 AD 470 plakalı aracın sürücüsü Musa Keser (45) yaralanırken, karısı Menekşe Keser (51), kayınbirader Muhteşem Akalın (45) ve damadı Abdullah Bircan (28) hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralı sürücü ise ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen yakınları ise büyük üzüntü yaşadı.  Otomobilde bulunan telefon ise dakikalarca çaldı ancak kimse açamadı. Kazaya karışan 42 EA 993 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Ö. kazanın ardından, “Sol şeritten gidiyordum, o sağdan sola atladı” ifadelerini kullandı.

Konya’daki kazada bir aile yok oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...