Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2020 23:29

Konya’daki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye çıktı

Konya'nın Yunak ilçesinde tır ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi.

Konya’daki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye çıktı
konya,,kaza,

Kaza, Yunak ilçesi Ankara karayolu üzeri Birimler Dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan Ahmet Okal yönetimindeki 14 M 0891 plakalı minibüs ile Ufuk Demirtaş idaresindeki 42 RK 320 plakalı tır çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, tır da devrildi. Kazada ölen ve yaralananların kimlikleri de belli oldu. 14 M 0891 plakalı minibüs sürücüsü Ahmet Okal ile yolcular Mehmet, Medine, Fida, Mehmet Okal ile Mehmet Kuş olay yerinde, İbrahim Okal da yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Minibüste bulunan Derya, Hülya, Halil, Emirhan, Adile, Nurcan ve Merve Okal ve Hüseyin Kuş ile tırda bulunan sürücü Ufuk Demirtaş, yolcular Birsen Demirtaş ve bebek Z.D. yaralandı. 

Kazayla ilgili Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan da Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesine giderek bilgi aldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...