Tgrt Haber
02 Haziran 2021 09:49

Köpeği için ayıya saldırdı

Amerika'da bir evin bahçesinde ayı paniği yaşandı. Vahşi hayvanla evin köpekleri burun buruna gelince köpeklerin sahibi ayıyı elleriyle bahçe duvarından itti.

Köpeği için ayıya saldırdı
ABD,a,yı

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde anne ayı ve yavruları bir evin bahçesine geldi. Ayıları gören evin köpekleri ayılara karşı koymak için havlamaya başladı. Köpeklerle burun buruna gelen anne ayı yavrularını korumak için köpeğe pençesi ile saldırdı.

KÖPEKLERİN YARDIMINA EV SAHİBİ KOŞTU

Ayının köpeklerine saldırdığını düşünen ev sahibi Hailey Morinico, panik yaşadı. Anne ayıyı elleriyle duvarın üstünden iterek düşürdü. Köpekleri için kendisini feda eden kadın ayıyı ittikten sonra köpekleriyle hızla bahçeden uzaklaştı.

O anlar ise evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından yetkililerden açıklama geldi. Anne ayı ve yavrularının yiyecek aradıkları için kente indikleri belirtildi. Yetkililer ayrıca vatandaşları ayılardan uzak durması yönünde uyardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...