Tgrt Haber
19 Ağustos 2019 09:46

Köpeği için canını hiçe saydı

Bursa’da tekstil fabrikasının bahçesinde bulunan güvenlik kulübesi bir anda alev aldı. O anda kulübenin dışında olan güvenlik görevlisi, içeride bulunan köpeği kurtarmak için alevlerin arasına daldı.

Köpeği için canını hiçe saydı
yangın,,köpek kulübesi,

Bursa’da bir güvenlik görevlisi, alevlerin arasında kalan kulübenin içerisindeki köpeği kurtarmak için hayatını hiçe saydı.

Köpeği sırtlayıp dışarı çıkardı

Olay, Nilüfer'e bağlı Minareliçavuş Mahallesi’nde bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Görevlinin kulübede olmadığı esnada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kulübede yangın çıktı. Alevlerin sardığı kulübeye koşan görevli, içeride bulunan ve fabrikayı koruyan köpeği can havliyle sırtlayıp dışarı çıkardı. 

Kulübe tamamen küle döndü

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve UEDAŞ ekipleri yangına müdahale etti. Yangın söndürülürken kulübe tamamen küle döndü. Ekipler yangının çıkış sebebini araştırırken güvenlik görevlisinin ve köpeğin yara almadığı öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...