Tgrt Haber
13 May 2022 23:45 - Güncelleme : 14 May 2022 00:29

Köpek saldırısından kaçarken düştü, hayatını kaybetti

Türkiye'de son dönemde artan başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Adana'da köpekleri saldırısı sırasında kaçarken beyin kanaması geçiren adam, hayatını kaybetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Köpek saldırısından kaçarken düştü, hayatını kaybetti
Adana,Köpek,Saldırı

Türkiye'de son dönemlerde başıboş köpek saldırılarının sayısı artışa geçti. Şehir merkezlerine bırakılan ve üremeleri kontrol alınmayan köpeklerin saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki Oktay Tokmak, dükkanının önünde durduğu sırada  sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısı sonucu yere düşen Tokmak, beyin kanaması geçirdi. 

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Tokmak, kaldırıldığı Adana Balcalı Hastanesi'nde bir haftadır verdiği yaşam savaşını bugün kaybetti. Olayda sokak köpeklerinin saldırdığı 2 kişi de çeşitli yerlerinden ısırılmaları sonucu yaralanmıştı.

"YENİ BARINAKLAR EKSİKSİZ OLSUN"

Öte yandan  Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında, sokak hayvanlarıyla ilgili belediyelerin sorumlu olduğunun altını verdiği talimatları yinelemişti. Erdoğan, “İllerinizde barınakları oluşturun, eksikler var ise bakanımıza iletin. Yeni barınaklarınız eksiksiz olsun” ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...