Tgrt Haber
10 Haziran 2021 12:12

Yaşananlar dehşete düşürdü! Bıçakla metronun altına yattı

Bursa'da psikolojik sorunları olduğunu iddia eden bir kişi vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Elinde bıçakla beraber metronun altına yatan kişi, polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edildi.

Yaşananlar dehşete düşürdü! Bıçakla metronun altına yattı
bursa,metro

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Ankara yolu üzerinde bulunan Yüksek İhtisas Metro İstasyonu'nda yaşananlar izleyenleri dehşete düşürdü. İddiaya göre, 53 yaşındaki A.D. psikolojik sorunları olduğunu iddia ederek metro raylarına atladı.

METRO ZORUNLU OLARAK DURDU

A.D.'nin raylara atlamasıyla metro zorunlu olarak durdu. A.D. elindeki bıçakla güvenlik güçlerine direndi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Güvenlik güçlerinin yanı sıra sağlık ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle A.D. ikna çabaları başladı. Yoğun çabalar sonucunda ikna edilen A.D. ayağa kalktığı esnada bayılarak düştü.

Yaşananlar dehşete düşürdü! Bıçakla metronun altına yattı

Polis ve sağlık ekipleri tarafından metronun altından çıkartılan A.D. olay yerindeki ilk tedavisini ardından ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...