Tgrt Haber
13 May 2022 20:14 - Güncelleme : 13 May 2022 20:32

Böyle şaka olmaz olsun! Kars'ta korku filmi gibi olay

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 'böyle şaka mı olur?' dedirten bir olay yaşandı. Kendini beyaz bir örtüyle kaplayan bir kişi, caddenin ortasında tuhaf hareketler sergiledi. Korku filmi sahnelerini anımsatan görüntüler saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Böyle şaka olmaz olsun! Kars'ta korku filmi gibi olay
Kars,Sarıkamış,Şaka,Film

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşanan esrarengiz olayda, beyaz giyimli bir kişinin cadde ortasında tuhaf hareketler sergilemeye başladı. Bir süre sonra etraftan kaybolan esrarengiz kişi, çevredekiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

KİM OLDUĞU BİLİNMİYOR

Caddenin ortasına çöken, daha sonra ayağa kalkarak araçların üzerine giden ve koşarak ortadan kaybolan kişi vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Vatandaşlar tarafından kaydedilen ve daha sonra sosyal medya da paylaşılan görüntülerin kime ait olduğu ise bilinmiyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları esrarengiz olay için 'böyle şaka mı olur?' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...