Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ekim 2020 15:41

Korkulu gözlerle yangını izledi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında duman nedeniyle mahsur kalan 8 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kurtarılanlar arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evinde karantinada bulunduğu öğrenilen baba ile 6 yaşındaki kızı da yer aldı.

Korkulu gözlerle yangını izledi
yangın,,Manisa,

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle'deki apartmanın merdiven boşluğundaki hurdalar yanmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle apartmanda duman oluştu.

Alt kattaki dairelerde oturanlar, apartmandan kendileri ayrıldı. 4. ve 5. katta bulunanlar ise itfaiye ekiplerince kurulan merdiven yardımıyla aşağıya indirildi.

Apartmanda küçük çaplı hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Duman tahliye edildikten sonra apartman sakinleri, evlerine döndü.

- OYUNCAKLARINA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kurtarılanlar arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evinde karantinada bulunduğu öğrenilen baba ile 6 yaşındaki kızı da yer aldı.Küçük kızın, itfaiye merdivenine binerken oyuncak bebeğini, peluş oyuncalarını yanına alması dikkati çekti.

Küçük kız, aşağıda, oyuncaklarına sarılıp gözyaşları içinde ailesinin kurtarılmasını bekledi. Ambulansa alınan küçük kız, sağlık ekiplerinin muayenesinin ardından ailesiyle buluştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...