Tgrt Haber
08 Aralık 2021 10:20

Korkunç kaza kamerada: Takla atıp 15 metre sürüklendi

İstanbul Beyoğlu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki gence otomobil çarptı. Korkunç kaza kameralara yansırken, genç çarpmanın etkisiyle takla atıp 15 metre sürüklendi.

Korkunç kaza kamerada: Takla atıp 15 metre sürüklendi
İstanbul,Kaza,Genç

İstanbul Beyoğlu’nda 17 yaşındaki Budak Karakaya evine doğru gitmek üzere, yoldan karşıya geçmek istedi. Bir anda karşıya geçmek için koşmaya başlayan genç, Abdullah İstanbullu idaresindeki otomobil çarptı. Çarpma sonucu takla atan genç yere düştükten sonra yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kaza sonucunda Karakaya ağır şekilde yaralandı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anları güvenlik kameralarına yansırken, Sürüklenen genci gören vatandaşların yanına koşuyor. Çevredekiler bir süre panik yaşıyor.  Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Budak Karakaya’yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Kafasından ağır şekilde yaralanan gencin ameliyata alındığı ve uzun süren bir operasyonun sonucunda yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YAYA GEÇİDİNİ KULLANMAYAN GENÇ ASLİ KUSURLU

Öte yandan polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Yapılan incelemeler sonucunda Budak Karakaya, yaya geçidini kullanmadığı için asli kusurlu bulundu. Sürücü, İstanbullu ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, otomobil ise çekici yardımıyla emniyet otoparkına çekildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...