Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2020 18:14

Korona virüs çocukların mutluluğuna engel olamadı

​Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçirmek zorunda kalan minikler için Tepebaşı Belediyesi sürpriz hazırladı.

Korona virüs çocukların mutluluğuna engel olamadı
23 nisan,

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl, Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına denk gelmesi nedeniyle çocuk için sürpriz hazırladı. Görevliler, bayramı evlerinde geçirmek zorunda kalan minikler için hazırlanan araçla mahalleleri dolaşarak şarkılar çaldı. Ayrıca dağıtılan Türk bayraklarını da dalgalandıran, buruk geçirdikleri 23 Nisan’da bir nebze olsun mutlu oldular. 

“Ben burada çok sıkılmıştım, bize geldiler teşekkür ederiz” 
Hazırlanan sürpriz hakkında duygularını dile getiren 11 yaşındaki Sezer Fener, “23 Nisan benim için çok güzel ve neşeli geçiyor. Atamızın bize en büyük armağanı. Ben çok gururlanıyorum. Okula gidemesek de burada bayramımızı kutluyoruz. Çok duygulandım. Ben burada çok sıkılmıştım, bize geldiler teşekkür ederiz. İyi ki gelmişler” ifadelerini kullandı. 

“Evimize geldiklerinde çok şaşırdım” 
Ayrıca 8 yaşındaki Nuri Özgür Uysal ise, “Çok güzel hissettim. Ahmet Ataç’a teşekkür ediyorum. Evde televizyon izliyordum ve sıkılıyordum. Evimize geldiklerinde çok şaşırdım. 23 Nisan benim için çok güzel geçti” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...