Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2020 10:35

Korona virüsten ilk ölüm sonrası kaymakamdan uyarı

Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, ilçede korona virüs (covid 19) nedeniyle ilk ölümün meydana geldiğini belirterek, tüm ilçe halkını salgına karşı dikkatli olması için uyardı.

Korona virüsten ilk ölüm sonrası kaymakamdan uyarı
Gaziantep,,Araban,,korona virüs,

Kaymakam Abdulhamit Mutlu, ilçe dışından 2 kişinin korana virüs salgınında vefat ederek ilçede defnedildiğini belirterek, hastalığın başladığı günden itibaren ilçede ilk ölümün bugün meydana geldiğini kaydetti. Tüm ilçe halkının daha dikkatli olmasını isteyen Kaymakam Mutlu, herkesin alınan tedbirlere uyması gerektiğini de kaydetti.

Mutlu, "Değerli Arabanlılar Arabanlı 2 vatandaşımız ilçe dışında salgından vefat ederek ilçemizde defnedilmişti. Bugün ilçemizde hastalığa yakalanarak tedavi gören ilk vatandaşımızı kaybettik. Vatandaşımızın mekanı cennet olsun. Lütfen ama lütfen kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için bu vakitten sonra çok daha dikkatli ve tedbirli olalım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...