Tgrt Haber
04 Ekim 2020 10:45

Koronavirüs sayıları sıfırlanan Karacasu’da yeni vakalar

Aydın’ın Karacasu ilçesinde kontrol altına alınarak sıfırlanan koronavirüs vakaları tekrar yayılmaya başlarken ilçe genelinde pozitif vaka sayısı 5’e yükseldi.

Koronavirüs sayıları sıfırlanan Karacasu’da yeni vakalar
Karacasu,,koronavirüs

Kovid-19 pandemisinde pozitif vaka sayılarının sıfırlanarak kontrol altına alınan Karacasu’da geçtiğimiz günlerde askerden dönen bir vatandaşın testinin pozitif çıkması ile vaka sayısı 1’e yükselmişti.

İlçe genelinde korona virüs ile mücadele kapsamında tedbir ve filyasyon çalışmaları sıkı bir şekilde devam ederken pozitif vaka sayılarında da artış olduğu öğrenildi.

Karacasu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ataeymir Mahallesi’nde 1, Esençay Mahallesi’nde 1, Yaylalı Mahallesi’nde 3 olmak üzere pozitif vaka sayıları 5’e yükseldi. Yapılan filyasyon çalışmaları kapsamında da temaslı olduğu tespit edilen kişi sayısı 36, izolasyona alınan konut sayısı ise 22 oldu.

Koronavirüs sayıları sıfırlanan Karacasu’da yeni vakalar

Kaymakam Soley vatandaşlardan destek istedi

Korona virüsün hep birlikte kurallara uyularak yenileceğinin altını çizen Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Karacasulu vatandaşlardan destek isteyerek “Lütfen bizlere destek olun ki, bir olmanın gücü ile bu zor günleri birlikte aşabilelim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...