Tgrt Haber
21 Kasım 2021 17:26

Koronavirüse yenik düşen doktor son yolculuğuna uğurlandı

Çorum'un Osmancık ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Şerafettin Boyacı ve kardeşi koronavirüse yakalanmıştı. Kardeşi koronavirüsü yenerek taburcu olan aile hekimi, tedavisinin sürdüğü yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Hekimin cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Koronavirüse yenik düşen doktor son yolculuğuna uğurlandı
çorum,osmancık,koronavirüs,aile hekimi

Çorum’un Osmancık ilçesinde koronavirüsten hayatını kaybeden aile hekimi Dr. Şerafettin Boyacı, son yolcuğuna uğurlandı. 

KARDEŞLER KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Osmancık 1 No'lu Sağlık Ocağı'nda aile hekimi olarak görev yapan Dr. Şerafettin Boyacı ve kardeşi İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Boyacı koronavirüse yakalanmıştı.

Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören iki kardeşten Mustafa Boyacı koronavirüsü yenerek taburcu edilirken, ağabeyi Dr. Şerafettin Boyacı’nın tedavisi ise yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Dr. Şerafettin Boyacı, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koronavirüse yenik düşen doktor son yolculuğuna uğurlandı

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Dr. Boyacı, bugün ikindi namazı sonrası Osmancık Asri Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Sen Çorum Şube Müdürü Ahmet Saatçi, meslektaşları, sağlık çalışanları ve çok sayıda kişi katıldı. Defin işleminin ardından Boyacı ailesi taziyeleri kabul etti.

Koronavirüse yenik düşen doktor son yolculuğuna uğurlandı
Dr. Şerafettin Boyacı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...