Tgrt Haber
07 Aralık 2021 13:09

Koruma kararı olan karısına pompalı tüfekle saldırdı! Jandarma katliamı önledi

Tokat’ta koruma kararı olan kadının evine giderek pompalı silahla saldıran koca dehşet saçtı. Jandarmanın kısa sürede müdahale ettiği olayda olası facianın önüne geçildi.

Koruma kararı olan karısına pompalı tüfekle saldırdı! Jandarma katliamı önledi
tokat,jandarma

Tokat’ın merkez ilçesinde meydana gelen olayda eşi H.S. ile boşanma aşamasında olan Ö.S., üç gün önce uzaklaştırma kararı olmasına rağmen ayağındaki elektronik kelepçeyi keserek evinden uzaklaştı. Jandarma ekipleri durumu fark etmesi üzerine çalışma başlatırken evin çevresindeki köpeklerin havlaması üzerine çevreyi kontrol etmek istedi. Bu sırada Ö.S. yanındaki pompalı tüfekle jandarma görevlilerinin üzerine ateş açtı. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş F.K. sol kolundan ve bacağından yaralandı. Ö.S., yakalanarak gözaltına alındı. Koruma kararı bulunan H.S. isimli kadın, olayı zarar görmeden atlatırken jandarma görevlisinin hayati tehlikesi ise bulunmuyor.

JANDARMA OLMASAYDI HEPSİ ÖLEBİLİRDİ

7 yıllık evli olan 1 çocuk annesi H.S. (26) geçtiğimiz yıl mart ayında boşanma davası açtığını, sürekli tehdit mesajları aldığını kaydetti. Jandarmanın aldığı önlem sayesinde hayatı kurtulan kadın cinayetlerinin önlenmesi için çağrıda bulunarak , “Koruma kararım vardı. Bu şahıs kelepçeyi kırıp buraya geliyor. Polis jandarmalar buradayken elinde pompalı tüfekle ateş ediyor ve jandarma bakmak için buraya gelirken ona ateş ediyor ve onu yaralıyor. Polisi, jandarmamızı, askerimizi bu şahıs yaralıyor. Yani jandarmamız olmasaydı benim ailemden birisi veyahut da hepimiz ölebilirdik. İçeriye girip tarayabilirdi hepimizi. Yani önlemini alsınlar. Bizler öldükten sonra mı önlem alınacak? Yani bizim canımız yanmadan bir önlem alsınlar. Biz bıktık artık” dedi.

Koruma kararı olan karısına pompalı tüfekle saldırdı! Jandarma katliamı önledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...