Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2020 23:55

Kötü koku gelince anlaşıldı, evinde ölü bulundu

​Diyarbakır’da kötü koku gelen eve giren polis ekipleri erkek cesedi ile karşılaştı.

Kötü koku gelince anlaşıldı, evinde ölü bulundu
​Diyarbakır,,kötü koku,,ceset,

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 7 katlı apartmanın 6’ncı katından gelen kötü koku üzerine bina sakinleri polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca çilingir yardımıyla içeri girerek hareketsiz halde yatan 35 yaşlarında bir erkek görürken, bunun üzerine sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde yerde yatan kişinin öldüğü ve isminin Serkan Uyug olduğu belirlendi. 
Uyug’un 4 gün önce öldüğü tespit edilirken, cumhuriyet savcısının incelmesinin ardından Uyug’un ölüm nedeninin araştırılması için otopsi yapmak üzere Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, apartman çevresinde ve dairede delil araması yaparken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...