Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2020 10:02

Köyün yarısı koronaya yakalandı, kimse vefat etmedi

Bursa'da aylar önce korona virüsten dolayı karantinaya alınan köyde çok sayıda yaşlı virüse yakalanmasına rağmen kimse vefat etmedi.

Köyün yarısı koronaya yakalandı, kimse vefat etmedi
Bursa,,korona virüs

Harmancık ilçesinin İshaklar köyünde aylar önce korona virüs vakası görüldü. Ekserisi yaşlılardan oluşan köyde çok kişi korana virüse yakalandı. Vakalar artınca köy karantina altına alındı. Büyük kısmı yaşlılardan oluşan köylülerden kimse korona virüsten dolayı hayatını kaybetmedi. Ormanların içinde bulunan ve oksijen deposu olan köyde köylüler tükettikleri her şeyi kendi yetiştirip organik olarak besleniyor. Korona virüse yakalananların iyileşmesi sonucu köydeki karantina kaldırırken, köydeki herkes sağlıklı yaşantısına devam ediyor.

İshaklar Köyü sakinleri:

Köyün yarısı koronaya yakalandı, kimse vefat etmediKöyün yarısı koronaya yakalandı, kimse vefat etmediKöyün yarısı koronaya yakalandı, kimse vefat etmedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...