Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 09:33

Kripto para cinayeti zanlıları tutuklandı

Bursa’da iki ortağın arasında çıkan kripto para tartışmasında kan aktı. Taraflardan biri hayatını kaybetti. Olayla ilgili cinayeti zanlıları tutuklandı.

Kripto para cinayeti zanlıları tutuklandı
bursa,,cinayet,,kripto para,,bitcoin,

Bursa’da turizm acentesi işleten iki ortak kripto para borsasına girdi. Kripto paradan 20 bin dolar zarar eden şahıs kaybından iş ortağını sorumlu tuttu. Aralarında başlayan husumet ölümle sonuçlandı. Zarardan sorumlu tutulan kişi ortağını adam tutarak öldürttü. Cinayetle ilgili zanlılar tutuklandı.

Bursa’da işletmeci olan H.A. İle S.S. son dönemin revaçta olan popüler piyasasına adım attılar. Kripto paraya giren ortaklar için her şey yolunda gitmedi. H.A. 20 bin dolar zarar etti. Zarardan dolayı iş ortağı S.S.’yi suçlu buldu. Zararını karşılamasını istedi.

Bu istek olumlu karşılanmadı. Zarardan sorumlu tutulan ortak adam tuttu. İddiaya göre zarar eden adamı vurdurdu. Çok geçmeden yakalanan şüpheli cinayete azmettirildiğini itiraf etti. Azmettiren ise zarardan sorumlu tutulan kişiydi.

Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen S.S. yurt dışına kaçacakken yakalandı. Olayla ilgili 3 şüpheli de emniyetteki sorgularının ardından, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...