Tgrt Haber
01 Eylül 2021 09:53

Küçük kız çocuğunun bisikletini çalan hırsız kamerada

Arnavutköy'de hırsız apartmanda bulunan çocuk bisikletini eline alıp hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştı. Pişkin hırsızın o anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Küçük kız çocuğunun bisikletini çalan hırsız kamerada
Arnavutköy,,hırsız,,kamera,,bisiklet,

Arnavutköy’de apartmana giren bir kişi merdiven boşluğunda bulunan çocuk bisikletini çalarak kayıplara karıştı. Pişkin hırsızın apartmandan çıkarken kapıda bulunan çocuklarla da konuşması hayrete düşürdü.

BİSİKLETİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü Arnavutköy Anadolu Mahallesi Obay Sokak'ta bulunan bir binaya giren bir kişi merdiven boşluğunda bulunan bisikleti gözüne kestirdi. Etrafta kimsenin olmadığını anlayınca bisikletini alıp binadan çıktı.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİ

4 yaşındaki küçük kız çocuğunun bisikletini çalan hırsız bina çıkışında bulunan çocuklara ve vatandaşlara aldırış etmedi. Pişkin hırsız kapıda bulunan çocuklarla konuştuktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızın o anları ise apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...