Tgrt Haber
15 Eylül 2021 17:28

Küçük kıza taciz iddiasında kan donduran detay: Yanlış kişiyi öldürdüler

Sultangazi'de 14 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla 4 kişi tarafından sokak ortasında vurularak öldürülen Doğukan Çelik cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Çelik'in başka bir kişiyle karıştırılarak 'yanlışlıkla' öldürüldüğü öğrenildi.

Küçük kıza taciz iddiasında kan donduran detay: Yanlış kişiyi öldürdüler
taciz,küçük kız,cinayet,yanlışlık,doğukan çelik,sultangazi

İstanbul Sultangazi'de 19 yaşındaki Doğukan Çelik'in motosikletli 4 kişi tarafıdnan sokak ortasında vurularak öldürülmesine ilişkin olayda, cinayetin sebebini 11 yaşındaki küçük kıza cinsel taciz iddiası olduğu öğrenildi. Cinayeti işleyen kişilerin, tacizci yerine yanlışlıkla Çelik'i öldürdüğü iddia edilirken olayla ilgili 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Sultangazi'de 3 ay önce meydana gelen cinayet olayında, 19 yaşındaki Doğukan Çelik, sokak ortasında motosikletli 4 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Cinayeti araştıran Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıları sorgulayan ve telefon görüşmelerini inceleyen ekipler, cinayetin ayrıntılarını ortaya çıkardı.

İKİ KİŞİYE KURŞUN YAĞDIRIP DOĞUKAN'I ÖLDÜRDÜLER

İddiaya göre, şüphelilerden anne D.D.’nin 11 yaşındaki kızı, komşusunun tacizine uğradı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.B. isimli komşu serbest bırakıldı. Olaydan bir gün sonra komşu İ.B. evinin önünde köylüsü Doğukan Çelik ile otururken iki motosiklet ile gelen 4 kişi kurşun yağdırdı. Saldırıda Doğukan Çelik sırtından vurularak hayatını kaybetti. Motosikleti saldırganlar, bir sokak ileride ise aşırı hız yaptıkları için kendilerini uyaran Musa Can A.’yı bacağından vurup kaçtı.

AİLE CEZALANDIRMAK İÇİN TUTMUŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, motorla gelen 3 şüpheliyi ve onları azmettirdiği iddia edilen 11 yaşındaki kızın annesi D.D., dayısı Y.A. ve babası M.D.’yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede tacize uğradığı iddia edilen kızın ailesinin İ.B.'yi cezalandırmak için adam tuttukları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan zanlılardan kız çocuğunun 32 yaşındaki annesi D.D., 33 yaşındaki dayısı Y.A. ve 36 yaşındaki babası M.D.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan ve olayı gerçekleştiren saldırganlardan 3'ü adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan baba M.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, anne D.D. ve dayı Y.A. azmettirme suçundan, diğer 3 kişi ise silahlı saldırı suçundan tutuklandı. Polisin olaya karışan son saldırganı yakalamak için çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...