Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2019 13:47

Kur’an kursuna giden çocuklara gaspçı dehşeti

Çorlu’da önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda evlerinden çıkarak yaz dönemi kursuna giden üçü kardeş toplam 5 çocuğun önünü kesen bir kişi, çocuklardan birinin cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Kur’an kursuna giden çocuklara gaspçı dehşeti
kur-an kursu,,gasp,

Aynı mahalledeki evlerinden çıkarak yaz dönemi için düzenlenen Kur’an Kursu’n giden kardeşler Okan Özkaya, Onur Özkaya, Sümeyye Özkaya ile kuzenleri Enes Özkaya ile arkadaşları Efe Oğuz’un önünü kesen bir kişi Okan Özkaya’nın cep telefonunu zorla alarak kayıplara karıştı.

"CAN GÜVENLİKLERİ YOK"

Gasp edilen çocuğun babası Osman Özkaya, “Çocuklarımızın can güvenliği yok. Bizim çocuklarımız da bir Ecrin, bir Leyla olmasın” diyerek yetkililerden yardım istedi. Baba Özkaya ayrıca, “Yıl 2019 sabah saat 10:00, herkesin sokakta olduğu, gece karanlık olmadığı, güneşin bütün sokakları aydınlattığı bir saatte çocuklarımız gaspa uğruyor, yağmalanıyor, can güvenlikleri yok, biz ne yapalım” şeklinde konuştu. 

"BANA YUMRUK ATACAKTI"

Yaşananları anlatan Onur Özkaya ise, “O çocukla karşılaştık. Bize kontörünüz var mı diye sordu, yok deyince ver telefonu ödemeli arayacağım dedi. Abim de elini telefonunun üzerine koydu. O da zorla elini kaldırarak aldı. Bizi, telefonu vereceğim diyerek kuytu sokağa götürdü. Abim önden davrandı, ben arkadan davrandım telefonu almak istedik, bana yumruğunu kaldırdı, vuracaktı. Bir abla cama çıktı. O cama çıkmasaydı bana vuracaktı” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...