Tgrt Haber
28 Temmuz 2020 11:12

Kurban Bayramında hava durumu / Kurban Bayramında hava nasıl olacak

Kurban Bayramı öncesi hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Kurban Bayramında havaların nasıl olacağını merak eden vatandaşlar Meteoroloji'nin 4 günlük Kurban Bayramı süresince yaşanması muhtemel hava durumuyla ilgili tahminlerini araştırıyor. Peki 2020 Kurban Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

Kurban Bayramında hava durumu / Kurban Bayramında hava nasıl olacak
Kurban Bayramında hava durumu,Kurban Bayramında hava nasıl olacak,,kurban bayramı meteoroloji,,kurban bayramında yağmur var mı,,kurban bayramında yağış var mı,,kurban bayramı hava sıcaklığı,,kurban bayramı hava durumu,

Kurban Bayramı öncesi hava durumu tahminleri vatandaşların merak ettiği konulardan biri haline geldi. İslam aleminin aylardır beklediği Kurban Bayramı'nda kurbanlık kesecek olanlar ya da bayramı açık havada geçirmeyi planlayanlar, Kurban Bayramı süresince beklenen yağış ve sıcaklık değerleriyle ilgili son paylaşılan bilgileri takip ediyor. İşte, Kurban Bayramı hava durumu raporu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu raporuna göre, bayramın ilk günü İstanbul'da hava sıcaklığı 31 derece olacak. İzmir ve Ankara'da da yağmur beklenmiyor. 

SALI GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'in doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Çankırı, Çorum, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Malatya'nın kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Artvin kıyı kesiminde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...