Tgrt Haber
19 Haziran 2021 20:43

Kuşadası’na yazlıkçı akını! Uzun araç kuyrukları oluştu

Aydın’ın Kuşadası ilçesine yerli turistler hafta sonunu da fırsat bilerek adeta akın ederek uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Kuşadası’na yazlıkçı akını! Uzun araç kuyrukları oluştu
Kuşadası,Kuşadası tatil,,Kuşadası uzun kuyruk

Türkiye’nin önemli turizm yerlerinden biri olan Kuşadası’nda adeta yerli turistler akın etti. Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan 2 günlük hafta sonu tatilini de fırsat bilen yerli turistler uzun kuyruklar oluşturdu. Hava sıcaklığının 30 derece olduğu İzmir, Manisa, Denizli gibi yakın illerden araçlarıyla gelenler trafiğine neden oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü verilerine göre Kuşadası’na son 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı öğrenildi.

SAHİLLER VE YOLLAR DOLDU

Kuşadası’na gelenlerin konaklamak için tercih ettiği oteller ve yazlıklar nedeniyle doluluk oranı yüzde 70’lere ulaştı. Kuşadası'nın sahil bandı, AVM ve turistik çarşıların bulunduğu Sağlık Caddesi ile Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı'nda da yoğunluk yaşandığı gözlendi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...