Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2020 16:25

Kuyruğun başı var, sonu yok

Bursa'da kısa çalışma ödeneği parası ve işsizlik maaşı almak için, 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlar PTT'ye akın etti. Kuyruğun sonu gözükmezken, vatandaşlar isyan etti.

Kuyruğun başı var, sonu yok
PTT,

4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi Bursa'da PTT'de önünde uzun kuyruklar oluştu. Maaşlarını ve e-devlet şifresi almak isteyen vatandaşlar, yasak öncesi son günde PTT'ye hücum edince, kuyruğun sonu görünmez oldu. Heykel PTT önündeki kuyrukta sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlar polis ekipleri tarafından sık sık ikaz edildi.

Birçok postahane kapatılmasına tepki gösterdiler

Saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşların kimisi ümitlerini yitirip evlerine dönerken, mecbur olanlar ise beklemek zorunda kaldı. Vatandaşlar, korona virüsü salgını sebebiyle birçok postahane şubesinin kapatılmasına tepki göstererek, bu sıkıntıya bir çare bulunmasını istedi.

"Hemen her gün böyle uzun kuyruklar oluşuyor"

Vatandaşlar, "Devlet işsizlik maaşlarını PTT vasıtasıyla ödüyor. Ayrıca kısa çalışma ödeneğini de PTT vasıtasıyla ödüyor. Bu yüzden yoğunluk çok fazla. Hiç olmazsa açık şube sayısı artılırsın. Hemen her gün böyle uzun kuyruklar oluşuyor" diye dert yandılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...