Tgrt Haber
11 May 2022 13:40 - Güncelleme : 11 May 2022 14:00

'La nereye' dedi, ayılar kaçtı: Adıyaman’da ilginç görüntüler

Adıyaman’da bir vatandaş ormanlık alanda 2 boz ayı gördü. Boz ayıları cep telefonuna kaydederken ‘la nereye’ diye tepki veren vatandaşın bu sözü üzerine ayılar kaçarak kayıplara karıştı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA

Adıyaman’ın Gerger ilçesi kuzeyinde bulunan dağlık alanda ilginç bir olay meydana geldi. Bildişin mevkiinde bir vatandaş, gezerken 2 boz ayının kendine doğru geldiğini fark etti.

Cep telefonu kamerasını açan vatandaş ayıların hareketlerini kaydetmeye başladı. O anlarda bir taraftan ayıları çekmeye çalışan vatandaş diğer taraftan göz göze gelerek donup kaldı. Ayıların ise kameraya kilitlenip bakması sosyal medyada viral oldu.

‘LA NEREYE’

Vatandaş, “La nereye” diyerek ayılara seslendi. Ayılar bu sözün üzerine hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Vatandaşın bu sözü videoyu izleyenleri gülümsetti. İlginç görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...