Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2021 17:15

Laf atma kavgası kanlı bitti! Kalbinden bıçaklayıp TikTok videosu çekti

Büyükçekmece'de kendisine laf attığını iddia ettiği 17 yaşındaki Doğu Türkistanlı Ensar H. ile tartışan 16 yaşındaki gencin yaptığı pes dedirtti. Ensar H.'yi kalbinden bıçakladıktan sonra TikTok videosu çeken gencin videoda, 'sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir' dediği öğrenildi.

Laf atma kavgası kanlı bitti! Kalbinden bıçaklayıp TikTok videosu çekti
tiktok videosu,,kavga,,bıçaklı saldırı,,büyükçekmece,

Büyükçekmece’de gençler arasında çıkan laf atma kavgasında kan aktı. Doğu Türkistanlı genci kalbinden bıçaklayarak ağır yaralayan zanlı Y.B.D., olayın ardından TikTok videosu çekerek sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir' dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Zeytinburnu’ndan Büyükçekmece’ye misafirliğe gelen Doğu Türkistanlı 17 yaşındaki Ensar H. 'laf atma meselesi' yüzünden 16 yaşındaki Y.B.D tarafından kalbinden bıçaklandı.

Laf atma kavgası kanlı bitti! Kalbinden bıçaklayıp TikTok videosu çekti
Bıçaklanarak ağır yaralanan Ensar H.

Olaydan sonra Y.B.D ile yanındaki arkadaşı Y.U pişkinlik yaparak karakolda çektiklerini iddia ettiği videoyu sosyal medyaya yükledi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Videoda Y.B.D’nin "sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyim" demesi dikkat çekti. Türkistanlı Ensar H. hastanede yoğun bakımda olduğu öğrenilirken hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis tarafından gözaltına alına Y.B.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...