Tgrt Haber
05 Mart 2020 18:36

Lise öğrencileri ile gençlerin kavgası kanlı bitti

Pendik’te okul çıkışı yaklaşık 30 kişilik bir grup, birkaç lise öğrencisine saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü ve bir şahsın kurusıkı tabancayla havaya ateş ettiği kavgada 3 kişi yaralandı.

Lise öğrencileri ile gençlerin kavgası kanlı bitti
Pendik,

Pendik’te saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir lisenin önüne okul çıkışı saatinde gelen yaklaşık 30 kişilik grup, bilinmeyen bir nedenle okuldaki birkaç öğrenciyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle taraflar birbirlerine saldırdı. Kavga esnasında bir şahsın kurusıkı silahla havaya ateş açması paniğe neden oldu. Ayrıca şahıslardan biri de bıçak çekerek karşısındakilere saldırdı. Kavgada E.Ç., V.M. ve D.E.K isimli kişilerin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...