Tgrt Haber
09 Ocak 2022 16:53

Lise öğrencisine feci dayak! Öğretmen şiddeti kamerada

Gaziantep'te bir lisede çekildiği öne sürülen görüntüler, izleyen herkesi dehşete düşürdü. Öğrencisini acımadan, tekme tokat döven öğretmene ilişkin Gaziantep Valiliği yasal işlem başlattı.

Lise öğrencisine feci dayak! Öğretmen şiddeti kamerada
gaziantep,lise,öğretmen,öğrenci,şiddet,dayak,darp

Gaziantep’te bir lise öğrencisinin öğretmeninden dayak yediği anlar, başka bir öğrenci tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada gündem olarak büyük tepki çeken görüntülere ilişkin Gaziantep Valiliği açıklama yaparak yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

ÖNCE TOKAT SONRA TEKME

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Bostancık Anadolu Lisesi’nde görevli bir öğretmen, ders sırasında öğrencisini tekme tokat dövdü. Öğretmenin öğrenciyi dövdüğü anları başka bir öğrenci ise telefon kamerasıyla kayda aldı. Görüntüler, çğretmenin öğrenciye birkaç defa tokat atmasının ardından sırasına geçmek için hareketlenen öğrenciye tekme atmasıyla son buldu.

Lise öğrencisine feci dayak! Öğretmen şiddeti kamerada

"YASAL İŞLEMLER BAŞLATILMIŞ OLUP VALİLİĞİMİZCE TAKİP EDİLECEK"

Öğrencinin darp edilme görüntüsüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, görüntülere ilişkin yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Vali Gül, “Bostancık Anadolu Lisemizdeki bir öğretmenimizin öğrencilere uyguladığı şiddet görüntüleri üzerine yasal işlemler başlatılmış olup, konu valiliğimizce takip edilecektir” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...