Tgrt Haber
26 Haziran 2021 16:42

Londra'daki şiddetli fırtına şehri yerle bir etti

İngiltere'nin başkenti Londra'da etkili olan şiddetli fırtına, çatıları ve söktü araçlara da zarar verdi.

Londra'daki şiddetli fırtına şehri yerle bir etti
londra,fırtına

Londra'nın doğusunu etkisi altına alan şiddetli fırtına şehri adeta yerle bir etti. Fırtına nedeniyle yollarda, çatılarda ve araçlarda büyük bir hasar meydana geldi. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmasa olmasa da bölgede acil servisler hazır olarak bekletildi. 

Gökyüzü gri bulutlarla kaplanırken, şiddetli fırtına evlerin duvarları ve çitlerini yıktı, etrafa savrulan parçalar ise arabalara zarar verdi. Fırtına adeta önüne ne kattıysa sürükledi.

YILDIRIM DÜŞTÜ

Barking ve Dagenham polisi, hava olayının henüz bir "kasırga" olduğunun teyit edilmediğini, ancak bölgeye yıldırım düştüğünü ifade etti. Polis yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kasırgaya ek olarak bunun haberlerde hortum olarak yansıtıldığını da görüyoruz ama bunu henüz doğrulayamıyoruz."

Polis, fırtınanın yol açtığı zarardan etkilenen bölge sakinine destek verilmesini sağlamak için yerel makamlarla bağlantı kurulduğunu belirtti.

Meteoroloji Müdürlüğünden sözcü Grahame Madge de olayla ilgili yaptığı açıklamada, hava olayının "kasırga" olduğunun henüz doğrulanamadığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...