Tgrt Haber
13 Ağustos 2020 20:14 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

LPG'li otomobil alev alev yandı

​Tokat-Sivas kara yolunda motor kısmından alev alan LPG’li otomobil küle döndü.

LPG'li otomobil alev alev yandı
LPG,,yangın,

Edinilen bilgiye göre; Tokat’tan Sivas istikametine seyir halinde olan Mehmet T. (40) idaresindeki Renault Laguna marka 60 AAR 852 plakalı otomobil alevlere teslim oldu. Kızıleniş mevkiinde motor kısmından çıkan dumanları fark eden sürücü otomobilini yol kenarında durdurarak ailesini araçtan tahliye etti. Bir anda alevler içinde kalan otomobile yoldan geçen sürücülerin yangın tüpü ile müdahalesi ise yetersiz kaldı. Olay yerine sevk edilen Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri yol çalışmaları nedeni ile ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda zor anlar yaşadı. Araçlarını sağlı sollu park ederek itfaiye ekiplerine güvenli yol açan sürücülerin yardımı ile olay yerine ulaşan itfaiye erleri yangına müdahale etti. Yangın, bir kaç dakika süren çalışma ile söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Araç sahibi Mehmet T. hararet yapan aracından dumanlar çıkması nedeni ile aracı yol kenarına park ederek ailesini araçtan çıkmasını sağladığını kaydetti. 

Yangın sırasında trafiğe kapatılarak araç kuyruğunun olduğu yol itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. Olay mahallinde jandarma ve polis ekipleri inceleme yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...