Tgrt Haber
10 Haziran 2021 12:49

Lüks AVM'de hırsızlık: Mağazaya ayakkabı deneme bahanesiyle girdi kayıplara karıştı

Sarıyer'de deneme bahanesiyle lüks bir AVM'de hırsızlık olayı yaşandı. Eski ayakkabısını mağazada bırakan zanlı deneme amaçlı giydiği ayakkabılarla kayıplara karıştı. Sarıyer polisi, yakaladı.

Lüks AVM'de hırsızlık: Mağazaya ayakkabı deneme bahanesiyle girdi kayıplara karıştı
sarıyer,hırsızlık,istinye

Sarıyer İstinye'de lüks bir AVM'de herkesi şaşkınlığa uğratan bir olay yaşandı. 14 yaşındaki E.S., bir ayakkabı mağazasına girdi. Deneme bahanesiyle ise 8 bin liralık ayakkabıları giydi. Ayağında 8 bin liralık ayakkabılar varken E.S., görevlilierin bir anlık dalgınlığından faydalandı ve mağazadan ayrıldı.

E.S.'nin hırsızlığı güvenlik kamerları tarafından anbean kaydedildi. Mağaza çalışanları, bir süre sonra hırsızlığı fark etti ve polise haber verildi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

AYAKKABININ YANI SIRA PARFÜM DE ÇALDI

Polis ekipleri, zanlının AVM'den 8 bin liralık ayakkabıyla ayrılmasının ardından taksiye binerek bölgeden uzaklaştığı tespit etti. Ekipler, taksiyi Şişli'de durdurdu. Gözaltına alınan E.S.'nin bir başka mağazadan da parfüm çaldığı tespit edildi. Adliyeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...