Tgrt Haber
09 Kasım 2021 14:15

Lüks mağazadan 972 bin 625 lira değerindeki saati çaldı

İstinye’de bir alışveriş merkezinde lüks saatlerin satıldığı bir mağazadan değeri 972 bin 625 lira olan saati çalan hırsız, yakalandı. Yakalanan şahsın 10 farklı suçtan aranması olduğu ortaya çıkarken, hırsızlık anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Lüks mağazadan 972 bin 625 lira değerindeki saati çaldı
istinye,,lüks,,saat,,mağaza,,güvenlik kamerası,

Sarıyer İstinye’deki bir alışveriş merkezinin içindeki lüks saatler satan mağazada çalışan Pelin G., Sarıyer Asayiş Büro Amirliğine gelerek, dükkanına gelen bir kişinin değeri 972 bin 625 lira olan kol saatini çaldığını söyledi. Polis ekipleri konuyla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipler, alışveriş merkezi içerisinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak şahsın izini sürdü.

POLİS PEŞİNİ BIRAKMADI

Polis ekipleri şahsın taksiye binerek AVM’ye geldiğini tespit etti. Ekipler, taksinin plakasını alarak geriye dönük çalışma başlattı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şahsın olay günü saat 10.21 sıralarında taksiyle önce Vali Konağı Caddesine geldiğini belirledi. Polis ekipleri o taksinin plakasını tespit ederek, şahsın araca Bakırköy Şenlikköy Mahallesinde bindiğini belirledi.

72 adet güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, şahsın kaldığı yeri tespit etti.

HIRSIZ YAKALANDI

Polis ekipleri, şahsın ikametine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda değeri 972 bin 625 lira olan kol saati ve değeri 388 bin 970 lira olan bir buçuk metre uzunluğundaki zincir ele geçirildi. Yapılan operasyonla kıskıvrak yakalanan şahıs gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sarıyer Asayiş Büro Amirliğine getirilen şahsın, farklı il ve ilçelerde, resmi belgede sahtecilik, sahte kimlik, hırsızlık gibi çok sayıda farklı suçlardan aranması olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

10 farklı suçtan aranması olduğu öğrenilen zanlının İstanbul, Mardin, Ankara, Eskişehir, Batman ve Alanya’da farklı isimlerle arandığı ortaya çıktı.

Öte yandan hırsızlık anı ve yapılan ev araması kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...