Tgrt Haber
22 Kasım 2021 00:09

Madde bağımlıları FETÖ’nün metruk yurt binasını mesken tuttu

Antalya’da 15 temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan FETÖ terör örgütüne ait 3 katlı yurt binasını madde bağımlılarının ve bimekan şahısların meskeni haline geldi.

Madde bağımlıları FETÖ’nün metruk yurt binasını mesken tuttu
Antalya,yurt,

Antalya’da 15 temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ terör örgütüne ait yurt madde bağımlılarının ve bimekan şahısların meskeni haline geldi. 3 katlı yurdun içerisinde bulunan malzemeler ise hırsızlar tarafından adeta yağmalanırken büyük tehlike saçan binanın yıkılması an mesele. Yurdun odaları ise madde bağımlısı şahıslar tarafından yurdun içerisinde bulunan kapı ve yataklar ile perdelenerek yaşam alanı haline getirildi. Yurdun içerisinde çok sayıda şırınga görülürken mahalle sakinleri korku içerisinde yaşadıklarını söyledi.

“GELEN ÇALDI GİDEN ÇALDI”

Turan Kınacı ise, “Burası çok güzel bir yerdi. FETÖ’nün yurduydu. Kapatılınca daha farklı değerlendirilebilirdi. Gelen çaldı, giden çaldı. Hiçbir şey bırakmadılar. Pencerede demirlere varana kadar çalındı. Tinercilerin ve madde kullananların merkezi oldu. Bisiklet çalanlar buraya geliyor. Biz karışamıyoruz. Karışsak bıçaklanırız diye korkuyoruz. Yangın da çıkarıyorlar. Biz tamamen kapatılmasını istiyoruz. Dört tarafının tuğla ile örülmesi lazım” dedi.

Madde bağımlıları FETÖ’nün metruk yurt binasını mesken tuttu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...