Tgrt Haber
25 Ocak 2022 12:07

Madde bağımlısı genç darbedilerek öldürüldü! Cesedin yanındaki iki kişi gözaltında

İzmir'de madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir genç, darbedilmiş halde ölü olarak bulundu. Sokak ortasında bulunan gencin cesedinin yanında duran M.C. ve babası Ö.C. gözaltına alındı.

Madde bağımlısı genç darbedilerek öldürüldü! Cesedin yanındaki iki kişi gözaltında
izmir,madde bağımlısı,darp,cinayet

İzmir'de meydana gelen kan donduran olayda, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir gencin sokak ortasında cesedi bulundu. Darbedilmiş gencin cesedninin yanında bulunan 2 kişi gözaltına alınırken savcılık olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİ VE BABA GÖZALTINDA

Alınan bilgiye göre, olay saat 09.30 sıralarında Salih Omurtak Mahallesi 9662/1 sokak ile 9659/1 sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, sokak ortasında hareketsiz yatan bir kişiyi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede madde bağımlısı olduğu değerlendirilen kişinin vücudunda darp izleri olduğu cesedin yanında bulunan 22 yaşındaki M.C. ile babası 50 yaşındaki Ö.C. gözaltına alındı.

DARP NETİCESİNDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ DEĞERLENDİRİLİYOR

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, yapılan ilk incelemede madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kişinin darp neticesinde öldürüldüğü değerlendiriliyor. Hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Madde bağımlısı genç darbedilerek öldürüldü! Cesedin yanındaki iki kişi gözaltında
Gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...