Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 08:54

Madde kullandı ailesini rehin aldı

Adıyaman’da annesini, eşini ve 5 çocuğunu rehin alan yabancı uyruklu şahıs, polis ekiplerince yakalanarak yaka paça gözaltına alındı.

Madde kullandı ailesini rehin aldı
adıyaman,,rehine,,polis,

Adıyaman’da Eşini, annesini ve beş çocuğunu rehin alan ve polise zor anlar yaşatan şahıs yaka paça gözaltına alındı.

Olay Adıyaman merkez Musalla Mahallesi 1507 Sokak’ta yaşandı. Yabancı uyruklu Yasir S., iddiaya göre aldığı maddenin etkisiyle annesini, eşini ve yaşları 2 ile 15 arasında değişen 5 çocuğunu rehin aldı.

Çığlık sesleri üzerine mahalle sakinleri durumu fark ederek polise haber verdi. Rehineler polisi gören şahsın dalgınlığından faydalanıp, hızla dışarı kaçtı. Rehinelerin peşinden koşan şahsı ise polisler yakaladı. Polislere direnen ve merkeze gitmemek için zorluk çıkaran Yasir S.'yi kelepçelenerek gözaltına aldı.

Öte yandan şahsın rehin aldığı annesi, eşi ve 5 çocuğunun ise sağlık durumlarının iyi olduğu ve şahıstan şikayetçi oldukları da öğrenildi.

Madde kullandı ailesini rehin aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...