Tgrt Haber
26 Haziran 2021 15:44

Maganda engellileri tüple dövdü kameraya yakalandı

İstanbul Beykoz'da bir maganda, büfede oturan engelli vatandaşları sopalarla ve tüple darp ettiler. Darp edilen vatandaşlar, magandadan şikayetçi olurken darp anı anbean kameralara yansıdı.

Maganda engellileri tüple dövdü kameraya yakalandı
beykoz,engelli,darp

Geçtiğimiz günlerde Beykoz'da yaşanan olayda iki kişi, Beykoz Engelliler Derneği'nin lokal olarak kullandığı büfeye geldi. Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat ve arkadaşları oturduğu yerde sopalı, yumruklu ve tekmeli saldırıya uğradı.

Şüpheliler önce bankta oturan dernek başkanı Hasan Polat'a tehdit ve küfürler etti, ardından şüphelilerden biri elindeki sopayla Polat'a vurmaya başladı. Bu sırada dışarı çıkan büfe çalışanı, saldırganı durdurmaya çalıştı.

TÜPLE DÖVDÜLER

Tüple, sopayla ve yumrukla üç engelliye gözlerini bile kırpmadan saldırılan dakikalar güvenlik kameralarına yansıdı.

Hasan Polat atılan tekmeyle yere düşerken, olayı gören akülü arabadaki dernek üyesi engelliler, Polat'a yardım etmek için geldi. Sopalı saldırgan 2 engelli vatandaşı da darp etti.

Olay polis ekiplerine bildirilirken, sopalı saldırgan, büfeye gelen bir kişiyle birlikte araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı anları ve sonrasında yaşananlar büfenin güvenlik kamerasına yansıdı. Engelliler adliyeye giderek kendilerini darbeden şüpheliler hakkında şikayette bulundu. Polis ekiplerin saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...