Tgrt Haber
01 Ağustos 2021 19:44

Maganda kurşunu 9 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı

İstanbul Sultangazi’de düğün evi önünde bir magandanın sorumsuzca havaya ateş ettiği kurşunlardan biri, evinin balkonunda oturan 9 yaşındaki bir çocuğu hayattan kopardı.

Maganda kurşunu 9 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı
Maganda,İstanbul,Cinayet,Silah

İstanbul Sultangazi'de gelin evi önünde toplanan kalabalık gruptan bazı magandalar havaya ateş açmaya başladı. Vatandaşların uyarılarına aldırmayan bir kişi silahını ateşlediği esnada evinin balkonunda bulunan 9 yaşındaki Eymen Avcı isimli çocuk başından vurdu.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaşanan olayın ardından haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 9 yaşındaki Eymen Avcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Eymen'in ailesi acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. 

KATİL KISKIVRAK YAKALANDI

Olay sonrası sokakta taraflar arasında kavga çıktı. Katil zanlısı ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı ancak birkaç sokak ötede saklandığı yerde yakalanarak tutuklandı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

MAGANDALAR UYARILARA ALDIRIŞ ETMEDİ

Yaşanan olayı anlatan Hikmet Özkan, “Düğün konvoyu vardı. İki kişiden biri havaya kurusıkı silah ile diğeri ise gerçek mermi sıktı biz ‘silah sıkmayın’ dedik. Kendisini havaya ateş açmaması için uyardık ancak devam ettiler 9 yaşındaki yeğenimiz vuruldu” dedi. Olay yerinde bulunan Mustafa Kenpez ise, “Havaya gerçek silah ve kurusıkı ile ateş açtılar. Biz de kendilerini uyardık ancak dinlemediler o esnada yukarıdan bir abla bağırınca çocuğunun vurulduğunu anladık” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...