Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2022 19:34 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 19:35

Mahallelinin 'bebek gömülüyor' ihbarında gerçek şaşkına çevirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde mezarlığa gelen 7-8 kişilik grup beze sarılı bir nesneyi kazdıkları çukura gömdü. Mezarlıkta 'yavrum yavrum' diyerek ağlayan grubu fark eden mahalle sakinleri, 'bebek gömülüyor' zannederek polis haber verdi. Yapılan araştırma sonucu, çukura yavru kedinin gömüldüğü ortaya çıktı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mahallelinin 'bebek gömülüyor' ihbarında gerçek şaşkına çevirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir mezarlıkta kazı yapan 7-8 kişilik grup polisi harekete geçirdi. Mahalle sakinlerinin “Bebek gömülüyor” zannettiği olayda gerçek ortaya çıktı. Kadınların mezarlığa ölen yavru kediyi gömüp olay yerinden ayrıldığı belirlendi.

'YAVRUM YAVRUM' DİYE AĞLADILAR

İlçeye bağlı Kestaneci Mahallesi Mezarlığı'nda, sabah erken saatlerde taksi ile mezarlığa gelen 7-8 kişilik grup ellerinde beze sarılı bir nesneyi gömmek için kazı yapmaya başladı.

Yanlarında getirdikleri kazma ve küreklerle bir ağacın dibine ellerinde getirdikleri nesneyi gömen 7-8 kişilik grup kazdıkları yerde “Yavrum, yavrum” diye ağlayıp Kur’an-ı Kerim okuyunca durumu gören mahalleli “bebek gömülüyor” zannedip polise bilgi verdi.

'YAVRU KEDİYİ GÖMDÜK'

7-8 kişilik grup mezarlıktan ayrılırken polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen taksiyi tespit eden polis daha sonrada mezarlıkta kazı yapan kadınlara ulaştı. Emniyete götürülen kadınlar mezarlığa ölen yavru kedilerini gömdüklerini ifade etti.

KAZILAN MEZARDAN KEDİ ÇIKTI

Olayın soruşturan nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ise kazılan yerin açılmasını istedi. Polis ekiplerinin kazdığı mezarlıktan ölü bir kedi yavrusu çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.

Alınan ifadelerin ardından savcı, polis ve vatandaşlar kazılan yeri tekrar kapatıp olay yerinden ayrıldı. Olayı gazetecilere anlatan mahalle sakinleri bebek gömüldüğünü zannedip korktuklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...