Tgrt Haber
12 Ocak 2022 09:05

Makasla çalıştırıp çaldıkları kamyonetle şehir turu attılar

Bursa’da makas kullanarak çalıştırıp çaldıkları kamyonetle gezmeye başlayan kişiler, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. 25 kilometrelik kovalamaca sonucunda çıkmaz sokağa girerek yakalandılar.

Makasla çalıştırıp çaldıkları kamyonetle şehir turu attılar
Makas,Bursa,Hırsız

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde polis ekipleri devriye gezdikleri sırada, bir kamyonetin plakasız halde trafikte olduğunu gördüler. Aracı kontrol etmek isteyen polislerin ‘dur’ ihtarına aldırış etmeyen şüpheliler hızla kaçmaya başladı. Ara sokaklara girerek kaçmaya başlayan şüphelilerin tabela ve kaldırımın üzerinden giderek kaçmaya çalıştılar.

Peşine çok sayıda polis ekibi düştü. Hızla kaçan sürücü 25 kilometre kovalamaca sonrasında çıkmaz sokağa girdiler. Duran araçtaki sürücü Bilal G. ve yanında bulunan arkadaşı Maşalah S. polis ekiplerince yakalanarak, etkisiz hale getirildiler.

ÇALINTI PLAKALAR ELE GEÇİRİLDİ

Araçta yapılan incelemelerde aracın çalıntı olduğu öğrenilirken makas ile aracı çalıştırdıkları ve daha yeni çaldıkları öğrenilirken aracın içinde kendi plakası ve başka araca ait çalıntı plaka bulundu. Sürücüye, dur ihtarına uymamaktan 166 TL, hatalı şerit değiştirmeden 216 TL, kırmızı ışığa uymama 427 TL, makas atma 1400 TL ve drift atmaktan 6700 TL cezai işlem uygulandı. Araç çekici yardımıyla otoparka çekildi. Şüpheliler ise polis merkezine götürüldüler.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...