Tgrt Haber
03 Ocak 2020 13:38

Mal paylaşımı kardeş cinayetiyle son buldu

Şanlıurfa’da içerisinde iki kardeşin bulunduğu otomobile düzenlenen ve bir kardeşin öldüğü saldırıyı gerçekleştirenin ortanca kardeş olduğu ortaya çıktı.

Mal paylaşımı kardeş cinayetiyle son buldu
şanşıurfa,,ölüm,,silahlı saldırı,

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Sancaktar Mahallesinde içerisinde 2 kardeşin bulunduğu 63 HH 933 plakalı otomobile seyir halindeyken silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ağır yaralanan Mikail ve İbrahim Deniz kardeşler, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan kardeşlerden İbrahim Deniz (45), kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırının zanlısı ortanca kardeş çıktı
Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şahsın Mikail Deniz ile İbrahim Deniz’in ortanca kardeşi İsrafil Deniz olduğunu belirledi. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mal paylaşımı cinayetle sonuçlandı
İddiaya göre İstanbul’da yaşayan İsrafil Deniz, babalarından kalan mirası paylaşmak için Şanlıurfa’ya geldi. Burada görüşen kardeşler arasında mal paylaşımı nedeniyle tartışma yaşandı. Kardeşlerinin kendi hakkını vermediğini iddia eden İsrafil Deniz’in saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...