Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2020 14:00

Maltepe Sahilde akıllara durgunluk veren manzara

İstanbul’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar, yeşil alanlara ve parklara akın etti. Maltepe sahilde yeşil alanlarda piknik yapan vatandaşlardan geriye çöp birikintileri kaldı. Sahile gelen vatandaşların çöplerini bırakan vatandaşlara sitem etmesi dikkat çekti.

Maltepe Sahilde akıllara durgunluk veren manzara
İstanbul,Yükseköğretim Kurumları Sınavı,Maltepe Sahil

Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Cumartesi gününü dışarıda geçiren vatandaşlar parklara ve yeşil alanlara akın etti. İstanbul'da piknik alanlarına ve parklara giden vatandaşların çoğunun hijyen kurallarına dikkat etmediği görüldü. Haftasonunun ilk gününü parklarda ve yeşil alanlarda geçiren vatandaşlardan geriye çevrede bıraktıkları çöp birikintileri kaldı.

Maltepe Sahilde akıllara durgunluk veren manzara

Sahile dinlenmeye gelen vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında, “Çöp kutularını kullanmaları“ konusunda duyarlı olmaya devam etti. Belediye ekiplerinin ise etrafa atılan çöpleri temizleme çalışmaları sürüyor.

Maltepe Sahilde akıllara durgunluk veren manzara

Sahile vakit geçirmeye gelen Halil İbrahim Demir, “Kardeşlerimiz AYT sınavındayken bizde sahile oturmaya geldik. Sahilde geldiğimizde dün buraya gelen vatandaşların yediklerini, içtiklerini çimenliklere, kayalıklara attıklarını gördük. Biz de geldik oturduk, biz de yedik içtik ama buralara çöp kutuları konulmuş çöpümüzü kutulara attık. Buraya gelen vatandaşların çöp kutularını kullanmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...