Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2021 13:48

Manavgat yangının şehit ateşi Manisa'ya düştü

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında şehit olan 2 orman işçisinden biri olan Yaşar Cinbaş'ın Manisa'da yaşayan ailesine acı haber verildi.

Manavgat yangının şehit ateşi Manisa'ya düştü
manisa,şehit,yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçi şehit oldu.

Şehit olan orman işçilerinden Yaşar Cinbaş'ın Kırkağaç ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse ve Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz verdi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞSAĞLIĞI

Sosyal medya hesabından acı haberi paylaşan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, "Manavgat’taki yangına müdahale eden orman işçilerinden 2’sinin şehit olduğunu, şehitlerimizden birinin Kırkağaç Orman İşletme Şefliğinde görevli Yaşar Cinbaş olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim. İşçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...