Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2019 17:21

Manisa'da otomobil devrildi: 2 yaralı

​Manisa'da seyir halinde olan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Manisa'da otomobil devrildi: 2 yaralı
kaza,,manisa,,yaşam,

Kaza, Şehzadeler ilçesi Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahar Y. yönetimindeki 45 UK 708 plakalı otomobil, Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı'na girdiği sırada bir anda kontrolden çıkarak devrildi. Bir süre sürüklenen otomobil yoldaki Adnan A. idaresinde bulunan 45 UA 0685 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası devrilen otomobil hurdaya dönerken, araçta ulunan sürücü Bahar Y. ile yanında yolcu konumundaki Zeynep Ç. yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Bahar Y. itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...