Tgrt Haber
23 Eylül 2020 09:10

Mardin'de terör operasyonu: 2 gözaltı

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 2 şüpheli yakalandı. Yaklaşık bir hafta önce güvenlik güçlerince ikna edilerek teslim olan bir terörist ise, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Mardin'de terör operasyonu: 2 gözaltı
Mardin,terör örgütü

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu terör örgütü iş birlikçileri ile propagandasını yapanlara yönelik Midyat ve Artuklu ilçesinde operasyon düzenledi.

Operasyonda, Midyat'ta A.A. ve Artuklu ilçesinde C.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

1 terörist tutuklandı
İstihbarat Başkanlığı ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ikna edilerek 15 Eylül 2020 tarihinde Nusaybin 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı bölgesinden silahsız, teçhizatsız bir şekilde teslim alınan ve adli işlemleri tamamlanan Fedakar Mardin kod adlı H.Ö. isimli teröristin, çıkarıldığı mahkemece silahlı terör örgütüne üye olma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...