Tgrt Haber
18 Aralık 2021 09:22

Mardin'deki kuyumcu cinayetinde yeni görüntüler: Çarşafla gelip öldürdü

Mardin'de bir kuyumcu dükkanına gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu dükkan sahibi Suriye uyruklu İbrahim Amşe vurularak öldürüldü. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu saldırgana ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Mardin'deki kuyumcu cinayetinde yeni görüntüler: Çarşafla gelip öldürdü
mardin,,kuyumcu,,silahlı saldırı,

Mardin’in Artuklu ilçesindeki bir kuyumcuya yapılan silahlı saldırıya ait yeni detaylar ortaya çıktı. Çarşafla kuyumcu dükkanına gelen saldırgan ateş ederek dükkan sahibini öldürüp olay yeridnen kaçtı. Polisler, güvenlik kamerası taramalarının sonucunda yeni görüntüleri bularak her yerde kaçamn saldırganı arıyor.

SALDIRI HAZIRLIĞI KAMERADA

Artuklu ilçesi 1. Cadde'de Suriye uyruklu 35 yaşındaki kuyumcu İbrahim Amşe, kuyumcu dükkanında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, zanlı olay yerinden kaçmıştı. Olaya ilişkin güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Çarşaf giymiş cinayet zanlısının dükkanın önüne geldiği ve saldırı için hazırlığını yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Cinayet sebebi henüz bilinmezken, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri katil zanlısının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...