Tgrt Haber
06 Haziran 2022 13:15 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 14:11

Ünlü market zincirinde skandal: Farenin kurabiye keyfi kamerada!

İstanbul'da ünlü zincir markette bir farenin kurabiye yerken kaydedilen görüntüleri mide bulandırdı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
fare,market
Görüntüleri çeken müşteri, hijyen kurallarının hiçe sayılmasına tepki gösterdi.

İstanbul'da ünlü bir zincir marketin pastane bölümüne giren farenin kurabiyeleri yeme anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

TELEFONLA KAYIT ALTINA ALDI

Skandal görüntüleri geçtiğimiz günlerde İstanbul'da ünlü bir zincir markettin bir şubesinde alışveriş yapmak isteyen müşteri çekti. Pastane reyonuna doğru ilerleyen müşteri fareyi kurabiye yerken görüntüledi.

Bir farenin ünlü marketin pastane reyonunda, kurabiyelerin üzerinde gezinip karnını doyurduğu anları gören müşteri, cep telefonu kamerasını açarak o anları kayıt altına aldı.

MİNİK FARE KURABİYELERİ YEDİ

Görüntülerde, kurabiyelerin üzerinde gezinen bir farenin kurabiyeleri yerken çevrede herhangi bir çalışanın bulunmadığı görüldü.

Fareye çevreden kimse müdahale etmezken, hijyen kurallarının hiçe sayılmasına görüntüleri çeken müşteri, ”Minik fare kurabiyeleri yedi” diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...