Tgrt Haber
30 Eylül 2020 16:41

Maske uyarısı yapan 10 yaşındaki kızı darp ettiler

Esenyurt'ta 10 yaşındaki bir kız çocuğu, oturduğu sitenin oyun salonunda maske takmadıkları gerekçesiyle uyardığı yabancı uyruklu 3 kadın tarafından darp edildi. O anlar kameralara yansıdı.

Maske uyarısı yapan 10 yaşındaki kızı darp ettiler
Esenyurt,,maske uyarısı,,Liva Yağmur Köprücü

Esenyurt'ta bir sitede dün akşam Liva Yağmur Köprücü isimli 10 yaşındaki kız çocuğu, sitenin çocuk oyun alanında Libya uyruklu olduğu öğrenilen 3 kadını maske takmadıkları için uyardı.

Minik Liva ardından şikayet etmek için kadınların videosunu çekmek istedi. Görüntülendiklerini anlayan kadınlar, bir anda küçük kızın peşinden koşmaya başladı.

Başka bir odada kız çocuğunu yakalayan 2 kadın 10 yaşındaki Liva'yı darp etti. Bu sırada kadınlardan biri iddiaya göre küçük kızın telefonunu aldı. Yaşananlar sitenin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Temizlik görevlileri tarafından kadınların elinden kurtarılan minik kız çocuğu, site görevlileri tarafından evine götürüldü. Durumu gören anne Çiğdem Köprüsü, polise giderek şikayetçi oldu.

Darp edilen Liva, "Canım çok acıdı, boğazımı sıktılar. İlk başta konuşamayacak kadar nefessiz kaldım. Dizleri ile karnıma vurdular. Telefonumu aldıktan sonra beni ittirerek bağıra bağıra beni sürüklediler" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...