Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2020 15:08

Maskesiz sürücü denetim noktasından kaçtı

Edirne’nin Keşan ilçesinde dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, polis noktasından kaçtı. Maskesiz olduğu için panikleyip kaçtığını söyleyen şahsa, toplam 3 bin 661 TL ceza kesildi.

Maskesiz sürücü denetim noktasından kaçtı
Edirne,,Keşan,,motosiklet

Alparslan Türkeş Meydanı'nda maske denetimi yapan polis ekiplerinin oluşturduğu noktaya yaklaşan motosiklet sürücüsü, polis ekiplerinin kendisini durdurmak istemesine rağmen durmayarak yoluna devam etti.

'Dur' ihtarına uymayan sürücü, İsmet İnönü Caddesi yönünde doğru ilerledi; kendisini 200 metre ileride bekleyen diğer polis ekiplerinden kaçamadı.

Maskesiz sürücü denetim noktasından kaçtı

Durdurulup araçtan indirilen ve kimliği C.Ş. (42) olarak tespit edilen sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak ve muayenesi araç kullanmak suçlarından 2 bin 761 TL ve maskesinin olmaması sebebiyle de 900 TL olmak üzere toplam 3 bin 661 TL para cezası kesildi.

Polisin tarafından kendisine neden dur ihtarına uymadığını sorulması üzerine C.Ş., işten yeni çıktığını, maskesiz olduğu için korktuğu ve panik yaparak noktadan uzaklaştığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...